Wie is Ilse?

Relatie

 

Ik stel me graag even voor. Ik ben Ilse Grenelle en woon in Beernem. Intussen ben ik  50 zomers jong. Christophe is inmiddels al 9 jaar mijn levenspartner maar sinds kort ook mijn zakelijke partner in ons bedrijf Chrilse BV - Ilse Grenelle.

 

Kids

 

Ik ben de trotse mama van 2 volwassen kinderen van 25 en 28 én plus mama van 2 tieners van 14 en 15 en een jongvolwassen van 18. Door hen bruis ik van ideeën en levenslust!

 

Hobbies

 

Al zo'n 15 jaar speel ik intussen met veel passie badminton. Vroeger competitiever dan nu, maar de 'spirit to win' wordt alleen maar sterker met de jaren. Je vind mij dan ook elke donderdagavond op het sportveld in Brugge. 

Door de dagelijkse wandelingen met Diesel, onze bruine Labrador, houd ik mijn conditie op peil.

 

Carrière

 

Tijdens mijn carrière van meer dan 25 jaar deed ik de (personeel) administratie en was ik het aanspreekpunt van het team. Dit was zowel in de kleine als de grotere KMO's. Ik begrijp als geen ander hoe belangrijk het is om je personeel te betrekken in je bedrijf.  

Structuur, focus en procesverbeteringen zijn een noodzaak bij het runnen van een zaak. De medewerkers spelen hierin een cruciale rol.

 

Overtuiging

 

Ik ben overtuigd dat je personeel de KEY TOT SUCCES is voor iedere ondernemer. Vanuit die overtuiging startte ik eind 2021 mijn zaak. Ik volgde een Mini BA opleiding bij 4Better Results en bij het Lean Six Sigma bedrijf schoolde ik me om tot Lean Practitioner. Ik volgde diverse kort en langlopende cursussen rond het soft HR-thema en las veel gerelateerde boeken over het onderwerp.   

betrekken = boeien = binden = behouden