Tevreden klanten

Neddine Solutions: ICT-bedrijf te Gent

 

Quote van de zaakvoerder Philip Vande Papeliere:

"Ilse heeft snel en efficiënt de nodige tools aangereikt die ons in staat stellen de interne communicatie en het algemene welbevinden van de medewerkers enorm te verbeteren. Ze denkt echt mee en weet als geen ander de juiste snaren te beroeren om iedereen mee te krijgen in het veranderproces. Ze weet echt toegevoegde waarde te creëren."

 

V&D KNOKKE: garage en dealer in KNOKKE-HEIST (citroen.be)

 

Quote van de zaakvoerder Koen De Baets:

"Ilse we appreciëren jouw input tijdens onze personeelsvergaderingen ten zeerste. Je geeft altijd een andere kijk op de zaken! Je speelt hier dan ook een belangrijke rol in het verhaal van V&D!"

 

 

 

Jef en Maurice: authentiek schildersbedrijf te Roeselare

 

Quote van de zaakvoerder Julie Chielens:

"Ik wil je bedanken om mij te wijzen in de goede richting. Nu hebben Frank en mezelf een veel duidelijker beeld over onze zaak en waar we naar toe willen. Dus dikke duim voor jou!!!!"

Groep 3: architectuur en stedenbouw bedrijf te Brugge 

 

Quote van de zaakvoerder Delphine Bostoen:

"Hartelijk dank voor het zo snel bijspringen bij het opzetten van onze groeigesprekken. Je vragen waren zo geformuleerd dat we er de zaken konden uithalen die we graag wilden weten van onze team. We kunnen nu verder acties ondernemen om aan hun verwachtingen te voldoen.
Je was ook een grote meerwaarde als onpartijdige, buitenstaander en sparpartner. Zo hebben we enkele moeilijkere gesprekken met onze mensen in een ander daglicht kunnen zien waardoor deze een opbouwend karakter hadden."

Devriese Accountancy te Torhout:

 

Quote van de zaakvoerder Jan Devriese:

"Jouw aanwezigheid bij de personeelsvergadering rond time-management was een meerwaarde. Het team ervaarde het als uiterst positief. Het was een echte meerwaarde om je erin te betrekken."